HVEM VI ER

I mai 2016 bestemte en gruppe høyt motiverte tidligere kolleger seg for å danne Oil-Comm AS. De har alle lang erfaring innen olje- og gass-, maritim og landbasert industri.

Siden grunnleggingen av Oil-Comm har vi vokst til et team på over 70 personer med ulik disiplin og spesifikke ferdigheter. Vårt team av personell er vår høyest verdifulle ressurs.

Hos Oil-Comm står teamet vårt klart til å gi deg pålitelige tjenester, fleksible og tilpasningsdyktige løsninger som passer alle dine behov.

Med HMS og kvalitetskontroll i forkant av alt vi gjør, leverer vi kontinuerlig innovative og kreative løsninger i komplette arbeidspakker og til mindre, mer hverdagslige problemer.

Lokalisert på vestlandet

Ligger til på Sunde Industriområde i Kvinnherad kommune med fasiliteter som kai, mekanisk verksted, rør- og hydraulikkverksted.

Oppskalering i vanskelige tider

OCG Electro, vår elektroavdeling, ble grunnlagt i begynnelsen av 2019. I ekte Oil-Comm mote gikk vi full kraft fremover med en ny løsning i en relativt trøblete tid. Som vi beskriver på OCG Electro-siden (les mer her)  kan det virke litt rart å starte en ny avdeling under en pandemi – men som du vil se gjennom vår korte historie, og fremover; der andre ser problemer ser vi muligheter.

Administration

En liten og effektiv administrasjon på 6 personer.